Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
Το χαρακτηριστικό νεοκλασικό κτίριο στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Σίνα, στην καρδιά της Αθήνας, στεγάζει την εταιρεία μας από το 2000. Έχοντας ως μοναδικό μας μέλημα τον απόλυτα ικανοποιημένο πελάτη μας, και με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της εστίασης, προσφέρουμε καθημερινά με σεβασμό, συνταγές από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και ιδιαίτερα αγαπητές γεύσεις από όλο τον κόσμο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
Με βασική προτεραιότητα την ποιότητα των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων που διατίθενται από το κατάστημά μας, εξασφαλίζουμε και διασφαλίζουμε τις άριστες συνθήκες λειτουργίας και διαδικασιών της εταιρείας, με τις αυστηρές προδιαγραφές και απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 22000:2005.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ
Η ομάδα του Athens Bakery, οι δικοί μας – αλλά και δικοί σας – άνθρωποι, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε δίπλα σας.

Με συνεχή εκπαίδευση, διατηρώντας τις παραδόσεις και τις αξίες του παρελθόντος και ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, φροντίζουν για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Με συνέπεια, με ευγένεια και με χαμόγελο είναι κάθε μέρα δίπλα σας για να σας προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αλλά και για να συζητήσουν μαζί σας τυχόν εξειδικευμένες ανάγκες.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
Η καθημερινή προσωπική επαφή με τους πελάτες μας, μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε συνεχώς ενήμεροι για νέες τάσεις και ανάγκες που μπορεί να προκύπτουν.

Για τη δική σας ασφάλεια, το Athens Bakery προσφέρει όλα τα χειροποίητα προϊόντα του σε Safe Pack συσκευασίες, διατηρώντας την άριστη ποιότητα και τη φρεσκάδα του αρχικού προϊόντος.

Σας ευχαριστούμε πολύ.